Encara no fa deu minuts que acabo d’actualitzar la pàgina amb la ultima versió del wordpress, la que fa 1.5.1.3. He de reconèixer que cada vegada al·lucino més, baixar un zip, descomprimir-lo, cridar una url i llestos!!! no esta pas malament.
I posats a alimentar una de les categories del Jeopardy volia esmentar uns quants serveis web que he recuperat ultimament:
: comunitat entorn al cinema amb bones recomanacions segons els teus gustos.
Ja fa un temps que el faig servir per llegir crítiques de pel·licules actuals i passades, sobretot per saber què és el que m’interessa baixar de la mula, alhora que em fa recomanacions de les que no he votat basades en l’assemblança entre les meves valoracions i les d’altres usuaris. Es bastant addictiu, jo nomes he votat quasi 400 pel·lícules, i molt curiós l’apartat que anomenen ‘animes bessones’.
: Lector online de RSS .
Veient el registre d’acessos a la web, no pas el de nedstat que estic a punt de deixar per lleig i poc fiable, sinó el de StatCounter que funciona molt millor i amb molta més informació interessant, veig que hi ha un 65% de visitants d’aquesta pàgina que s’hi estan només uns quants segons, tenint en compte que el 25% dels visitants son ‘reincidents’, es podria deduir que hi ha gent que entra un moment per veure si he afegit alguna cabòria nova i si no hi veu res de nou marxa inmediatament. Ja sé que fa molt de temps que a la dreta d’aquesta pàgina hi ha un enllaç a un programa que es diu RSS Bandit però mai he explicat per a que servia. En lloc d’anar entrant periòdicament a una pàgina per veure si ha canviat, seria molt millor tenir un programa al que li diguessim quines pagines volem saber quan s’han actualitzat i que ell s’encarregui de fer-ho per nosaltres. Així engeguem el programa i mirem només les pagines que s’hagin actualitzat. Quin avantatge té utilitzar un programa com aquest? doncs molt fàcil, que amb el mateix temps podem estar al dia de moltes més pàgines. Doncs bé, Rojo és un servei que fa exactament el mateix que RSS Bandit , amb la diferècia que ho fem a través de una web, de manera que veiem la mateixa pantalla a la feina, a casa o a un cibercafè. La raó per passar a Rojo després de més d’un anys de fer anar és que ja tinc massa ‘webs per mirar’ a la feina i em comença caure la cara de vergonya de perdre tant de temps, ara intentaré fer-ho a casa i si no ho faig, doncs no ho faig.
: previament conegut com a AudioScrabbler.
Avui he llegit un post d’en Parap on cantava les excel·lències d’aquest servei, obviament he anat a registrar-m’hi inmediatament, quan he vist que el meu nick ja estava agafat m’ha vingut com una sensació de ‘dejavu’, ja m’hi havia donat d’alta fa temps, però no li vaig trobar la utilitat en aquell moment. La questió és que mentre vas escoltant música al teu ordinador, aquesta web va registrant tot el que escoltes, categoritzant-ho i analitzant-ho per mostrar estadístiques del que més escoltes. Veient els resultats et proposa altres grups semblants al que t’agraden i el tema explota quan se li afegeix la part de xarxa social tant de moda ultimament, amb contactes amb altres persones, tags i tota la conya marinera. Jo de moment encara no ho he provat gaire, però veient lo enganxat que estic al Flickr i que estic escoltant música quasi 12 hores diaries no tinc cap dubte que hi cauré de quatre potes.
Un altre dia ja parlarés de coses més normals, però els que entrin sovint a aquestes pàgines, apunteu sobretot el tema dels RSS, un cop t’hi has acostumat no pots viure sense ells.
Kings of Convenience – Misread